Termeni si conditii

Termenii şi condiţiile se aplică tuturor comenzilor plasate de către un client  către societatea LUMINI ARHITECTURALE, pe versiunea pentru mobil și desktop a site-ului, prin intermediul unui apel telefonic sau oricare din celelalte metode de comandă.

Prin utilizarea https://www.lumini-arhitecturale.ro/ şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos (“Termenii și condițiile”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles condițiile impuse mai jos.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au rezidență sau o altă adresă în România (excluzând companii de redirecționare a adresei) pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse pe https://www.lumini-arhitecturale.ro/ la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs, chiar dacă acesta a fost într-o comandă deja plasată pe site și implică anularea comenzii în cauză. 

Ne rezervăm dreptul de a modifica la o anumită perioadă de timp secțiunea “Termeni și condiții” fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica termenii și condițiile de pe https://www.lumini-arhitecturale.ro/ la momentul plasării comenzii.

Lumini Arhitecturale dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți:

(I) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre;

(II) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul https://www.lumini-arhitecturale.ro/ sau care ar afecta siguranța site-ului sau

(III) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

PREŢURILE ŞI TAXELE DE LIVRARE

Preţurile afişate pe https://www.lumini-arhitecturale.ro/ includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.

PLASAREA COMENZII/ÎNCHEIEREA CONTRACTULUI

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt doar prin intermediul https://www.lumini-arhitecturale.ro/.

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv (lipsa stoc, produs defect sau alte motive ce tin de furnizori), nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp (maxim 2 zile lucrătoare) pe adresa de email folosită la plasarea comenzii sau la numărul de telefon care a folosit la plasarea comenzii.

LIVRARE

Lumini Arhitecturale depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

Lumini Arhitecturale va încerca să depună diligenţe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 24 până la 48 de ore (se iau în considerare doar zilele lucratoare) de la confirmarea sa. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, va aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

ANULAREA SI RETURNAREA COMENZII

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 30 de la primirea articolelor comandate. Dacă aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa o sumă care va exclude taxa de retur al articolelor către Lumini Arhitecturale, în cazul în care a fost generată o astfel de taxă.

Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi la numărul de telefon 0744 953 178 apoi returnaţi-ne articolul/articolele conform prevederilor din secţiunea Returnări de mai jos în termenul de 15 zile specificat în secţiunea Livrări de mai sus. Noi vom încerca să efectuăm rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat.

Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să faceți o notificare imediat şi să returnaţi articolul conform secţiunii Returnări de mai jos.

RETURNĂRI

Lumini Arhitecturale garantează o rambursare integrală conform secţiunii Anularea comenzii cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, modificate şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte. Dacă produsul/produsele se încadrează în vreunul din categoriile de mai sus, iar acest lucru împiedică revânzarea, Lumini Arhitecturale îşi rezervă dreptul de a opri până la 50% din valoarea acestora.

Duceţi articolele pe care le returnaţi, la un centru de preluare expedieri, din România.

METODE DE PLATĂ

TRANSFER BANCAR

Singura metoda prin care se pot finaliza comenzi pe siteul Lumini Arhitecturale este prin transfer bancar. Comanda va fi trimisa catre Client doar dupa ce plata prin aceasta metoda a fost confirmata. 

RĂSPUNDEREA NOASTRĂ

Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea Lumini Arhitecturale cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

Lumini Arhitecturale acceptă răspunderea pentru deces sau leziune corporală provocate de neglijenţa noastră sau de cea a angajaţilor sau reprezentanţilor noştri.  Nu intenţionăm să excludem răspunderea pentru declaraţiile false făcute de noi sau de angajaţii sau reprezentanţii noştri. În eventualitatea încălcării acestor Termeni, vom fi răspunzători doar pentru pierderile care sunt o consecinţă previzibilă în mod rezonabil a acestei încălcări.

Lumini Arhitecturale nu este răspunzător pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunităţii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni în cazul în care această imposibilitate este cauzată de un eveniment asupra căruia nu deţinem niciun control, care include dar nu se limitează la: incendiu, inundaţie, furtună, răscoală, dezordine civilă, război, accident nuclear şi activitate teroristă.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe https://www.lumini-arhitecturale.ro/ va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la Lumini Arhitecturale online și nu ați putut rezolva reclamația cu Lumini Arhitecturale, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr.

GARANŢIE

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, Lumini Arhitecturale respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind integritatea bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor.

REZILIEREA UNOR TERMENI

În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice.

DREPTURI DE PROPRIETATE

Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe Lumini Arhitecturale, revin companiei. Orice utilizare a site-ului https://www.lumini-arhitecturale.ro/ sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea Lumini Arhitecturale.

Item added to cart.
0 items - 0,00